Wie ben jij nou eigenlijk? Wat als werk, vrije tijd, partner, vrienden allemaal verdwijnen wat blijft er dan van jou over? Wie ben je dan? Wie ben jij echt van binnen? Dit is een levenslange zoektocht en het plaatje wordt wellicht nooit helemaal compleet, maar ik kan je helpen een paar puzzelstukjes te vinden om ze samen met jou op de goede plek te leggen.

Ik ben voor jou de coach als je tussen de 20 en 35 bent, niet goed weet wat je moet op het gebied van werk of je leven, je regelmatig stress- of vermoeidheidsklachten hebt en het je zelf niet lukt de juiste veranderingen door te voeren in je levensstijl. Samen gaan wij op zoek naar die puzzelstukjes die jij nodig hebt om allereerst meer bewust te worden van wie jij bent en de keuzes die je maakt om vervolgens dichter bij jezelf te komen. Ik vind het heel belangrijk dat jij weer leert luisteren naar jezelf, naar je eigen wijsheid omdat ik geloof dat er ergens in jou iemand zit die al heel goed weet wat jij nodig hebt.

In mijn coaching combineer ik mijn gedragswetenschappelijke achtergrond met mijn eigen ervaring op het gebied van het zoeken naar rust, ontspanning, verlangens en levensstijl verandering. Ik ben (cum laude) afgestudeerd als gedragsdeskundige (orthopedagoog) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en weet wat werkt om iemand ergens naartoe te bewegen. Ik ben een coach die vooral met je oploopt, samen gaan we op zoek naar datgene wat jij nodig hebt om dichter tot jouw kern te komen en wie weet steek ik daar zelf ook nog wat van op. Ik werk positief veranderingsgericht met aandacht voor jouw sterke kanten en hoe jij die kunt inzetten om tot verandering te komen. Bij mij ga je altijd met een actie/plan naar huis waar je zelf weer mee verder kunt. Om tot verandering te komen, moet je- helaas maar waar- echt zelf aan de slag.

De eerste stap is het aanvragen van een gratis klikgesprek (via het contactformulier). Dit gesprek kan in ‘real life’ plaatsvinden of online via skype. In dit gesprek bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee wat jouw vraag is, waar je tegenaan loopt, hoe je leven eruit ziet en waar je graag naartoe wilt. Ik stel mijzelf graag aan je voor en vertel je hoe ik met jou aan de slag kan gaan. Na dit gesprek bepalen we samen of er voldoende klik is om samen een traject op te starten of niet. Wanneer we beide de klik ervaren gaan we samen op zoek naar de puzzelstukjes die jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen en te blijven. De invulling, frequentie en duur van dat traject bepalen we samen en is helemaal afgestemd op jouw vraag. E-coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Na het klikgesprek maak ik de offerte voor je op en dan is het aan jou of je verder wilt of niet.

Investering:
De volgende prijzen zijn indicaties, afhankelijk van jouw inkomenssituatie en of je werkgever mee betaalt of niet wordt de uiteindelijke prijs berekend. Mochten deze prijzen niet bij jouw inkomenssituatie passen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden die er wel zijn. Op mijn coachingstrajecten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Los gesprek: €100-250
(90 minuten)
Traject S: €300-600
(3 gesprekken à 90 minuten)
Traject M: €600-1800
(6-9 gesprekken à 90 minuten)
Traject L: €1000-3000
(10-15 gesprekken à 90 minuten)